31 Mayıs 2009 Pazar

Lost bitiyor..6 sezonda neler olacak :D


Öğrendiğim zaman içim burkuldu ya :S Hiç bitmez diye düşünüyordum ya.
Koyu bi lost hayranıyım söylememe gerek yok heralde :D diğer yazılarımdanda bellidir.Her sezon farklı bi sonla bitiyordu.İlk gölümü izleyişimi hatırlıyorum cafede izlemiştim herkes lost lost dyo ne ki bu diyp izlemiştim.Kalktığım zaman bi baktım 6. bölümü izlemişim.Sürükleyici.Ve yabancı dizilerin en güzel yanı kısa oluşu (yada benim gibi hayranları için kötü yanı :D).Yerli dizilere bakıyoruz heresi 1.5 saat sürüyor adamlar sırf bu süreyi doldurmak için saçmalıyorlar.Örneğin adanalı dizinin en az yarım saati Maraz Alinin bakışlarıyla Adanalıd,nın bıyıkları ile oynaması ile geçiyor.Lost öylemi her saniyesinde bir anlam var :))
İlk sezonu izlemeye başlayınca zannediyorsunuz ki adada da yaşamı anlatan bi dizi olacak.Sonradan adanın özel bir ada olduğu ortaya çıkıyor.Daha farklı sırlar muthiş maceralar.Zamanda yolculuk olan başka hangi dizi var ya.Diziyi izlemeyenlere bunu anlatınca ne saçma diziymiş diyorlar.Bir bilseler nasıl bi dizi lost.
6. sezonda neler olacak nasıl başlar (bence. :) )
5. sezonun son bölümünde adadaki magnetik gücü yok edip uçağın hiç düşmemiş olmasını sağlamak için hidrojen bombası patlatmışlardı.Bu durumda kahramanların hepsinin ölmesi lazım.Lostun yapımcıları 5. sezon başlamadan önce 5. sezonda niye adaya geri dönmeleri gerektiğini ve 6. sezonda geri döndüğünde neler olacağını anlatacağını açıklamışlardı.Ayrıca 5. sezonda Claire'ın yeniden döneceğini ve Jack'in babasının önemini de anlatacaklarını açıklamışlardı.Şu an anlattıklarının çoğunu yapmadılar.Bence 6 sezon son sezon olmamalı olsa bile diğer sezonlardaki gibi 14-15 bölüm olmaz.Bu kadar olayı bir sezona sığdıramazlar dicem lost bu belli olmaz.neyse.5.sezonun sonunda hidrojen bombası patladı.Kahramanlarımızın hepsinin ölmesi lazım ki ölmez :D
Bu yüzden diğer sezona yeni bir parlamayla yani zamanda yolculukla başlayacaklar bence.Hiçkimse ölmeyecek.Belkide söyledikleri gibi hava alanında bulacaklar kendilerini.2 ihtimal var (bence zamanda yolculuk yapıp oyuncuların kurtulacağu kesin) 1.si hava alanında bulurlar kendilerini ki bu ihtimalde dizide anlatacak birşey kalmaz.Yada tekrar zaman yolculuğu ile adada bulurlar kendilerini.Geçmişi değiştiremeyeceklerini söylüyorlardı.Bence değiştirmiyeceklerde Sayid Benjamini vurmasaydı diğerlerinin tarafına geçmicekti Ben...Yani ne yaparlarsa yapsınlar yine aynı akışla devam edecek herşey.Zamanda yolculukla bir bakacaklar ki hiçbirşey değişmemiş aslında uçağın düşmesinin nedeni o hidrojen bombasıymış :S
John Locke a gelince Jacob u öldürdü abi boru mu bu :D Burada ne olacağını kestirmek imkansız çünkü lostun senaristlerinin ne yapacağı belli olmaz ama hem lockun canlı bedeni hemde cesedi aynı yerde işte bu kafa karıştırıcı..
Heyecanala bekliyoruz umarım lost bitmez :D

0 yorum:

Clicky Web Analytics