26 Mayıs 2009 Salı

The Battle for Middle-earth (tm) II de Heroları Birleştirmek

Yüzüklerin Efendisinin en sevdiğim oyunlarından biri.Oyunu tanıtmıyorum zaten bu konuyu okuduğunuza göre oyunu biliyorsunuz demektir.Neyse uzatmadan başlayayım:
Benim tercihim cüce hero.Her heronun bi zayıf noktası vardır mesela cüce heronun canı az yavaş ve can basma özelliği de yok şimdi bu heroyu hızlı ve can basabilien hero yapacaz.Anlattığım şekilde can basabilen troll falan da yapabilirsiniz..
Ben can basabilen ve ata binebilen bi cüce yapmayı anlatacağım.
Evet başlıyoruz ilk önce ilk 3 özelliği önemsiz bi cüce hero yapacaz(İsminin Başına 1 koymamız gerekiyor) aşağıda böyle örnek bi hero var:
Şimdi 2 hero daha yapıyoruz biri okçu biri Atlı fakat bunlara hiçbir özel yetenek vermiyoruz üst kısımdaki yerler boş olacak:
İlk önce okçu heromuzu seçiyoruz powers kısmına tıklıyoruz ve Customize ye tıklarken 1 e basıyoruz böylece okçunun güçleri ile cücenin güçlerini açabilecez.Açtıktan sonra karşımızda cüce var ve solda okçunun güçleri ilk özelliğe rasgele bi skill koyun 2. ve 3. özelliğe can basmayı koyun başka birşey eklemeden tamam diyin.Şimdi cücemizde o işeyarama ilk 3 özellik yerine okçudan verdiğimiz ilk 3 özellik var şimdi atlıya tıklıyoruz yine customizeye basarken 1 e basıyoruz be sadece ilk özelliğe ata binmeyi atıyoruz ve tamam.Sonuçta aşağıdaki özelliklerde cüce hero çıkıyor karşımıza:
1. levelde ata binme 2.-3. levelde can basma özelliği sonra sırası ile verdiğimiz özellikler çıkıyor.Bununla sadece bu hero ile 3 men yıktığımı bilirim..
İyi oyunlar aman dikkat karşıdaki oyuncular bunu fark etmesin haa bi de hatırlatma kaleyi falan yıkmaya gittiğinizde cana seri basarsanız 30 saniye boyunca can basıyor kaleyi yıkarken tek 1 adam bile kaybetmeden karşıdaki oyuncuyu böyle yıkabilirsiniz bu da benden size bi ipucu..
Tekrar iyi oyunlar...

5 yorum:

Gezinen Adam dedi ki...

Can basma ne olm? :)

Serhat dedi ki...

Çok hoşuma gitti bu, birde attributes'leri sınırsız yapabilsek çok güzel olacaktı :)

Serhat dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Serhat dedi ki...

Arkadaşlar resim 1 de 6. sıradaki Throw'u koymayın orayı boş geçin yoksa level 6 olunca heal gidip throw gelecektir.

Koray Yonca dedi ki...

6. Sıradakı throw u bos bırakırsak earthshaker a falan nasıl gecıcez? cucedekı guclu ozellıkler ıcın mecbur 6 ya koyuyoruz bıseyler ve level 6 da can basma gidiyor dedıgın gibi :(

Clicky Web Analytics