9 Aralık 2009 Çarşamba

Dexter --> İnceleme --> Yeni Favori Dizim :D


Yaklaşık 1 ay önce başladım.Lost hayranlığının ardından Prison Break...Şimdi de Dexter.Lostdan sonra en keyif aldığım dizi. Herkesin kendinden birşey bulabileceği bir dizi bakmayın seri katil dizisi olduğuna.
Dexter Morgan...
Öldürme ihtiyacı olan bir insan.Nasıl olur demeyin bu insan için öldürmek bizim su içmemiz gibi birşey.Çocukluktan başlıyor bu olay.İlk fark eden babası oluyor.Nasıl mı köpek mezarları ile.Babası bunun bastıralamayacak bir ihtiyaç olduğunu anlayınca bunu kontrol altına almayı öğretiyor.Bu arada babası bir polis hemde iyi bir polis.Dizi boyunca duyacağınız öğretilen ilk kuralı söyleyeyim.
SAKIN YAKALANMA.kanıt yok asla :D
Babası ona nasıl polisten kaçacağını nasıl kanıt bırakmayacağını öğretiyor.En önemli kural da şu suçlu olduğundan emin olmadığın kimseyi öldürme.Sadece suçlu insanları öldürüyor Dexter.
Konu kimine saçma kimine ilginç kimine çekici gelebilir.Bence güzel ve sürükleyici bir film.İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.Ben 4. sezondayım şu an 3. bölümde en son 4. sozunun 11. bölümü yayınlandı.
Neyse daha fazlasını istiyorsanız izleyin şunu diyebilirim bu yazıdan ne kadar etkilendiniz bilmem ama dizide bundan çok daha fazlası war....
Diziyi online izleyebileceğiniz bir site:
www.diziport.com

2 yorum:

Forexworld dedi ki...

[http://www.bolumizle.com Bolumizle]

admin dedi ki...

Bu yazımızda size
dizi izleme
sitelerinden bir tanesini tanıtacağız. 7/24 Kesintisiz yayın yapan site yerli yabancı bütün dizileri hd kalitesinde internet üzerinden
dizi severlerle buluşturuyor. exdizi.com sitesi kolay göze hitap eden tasarımı ile dizi severlerin favorisi haline geliyor. dizi izleme
kelimesinde google büyük yerleri hedefleyen site kesintisiz yayın vermeye devam ediyor.diziizlemek
için favoriler arasında bu siteyi kullanabilirsiniz.Perşembe günleri Kurtlar Vadisi Pusu izle, pazartesi günleri Türk Malı izle,cuma günleri adanalı Son Bölüm izle ve bir çok diziyi kaliteli şekilde exdizi.com adresinden izleme şansını kaçırmayın.
Tv den film izle yayınlandıktan hemen sonra internet üzerinden reklamsız bir dizi izlemek istiyorsanız doğru yerdesiniz demektir.
Yabancı dizi izle

Clicky Web Analytics