19 Ağustos 2009 Çarşamba

Harry Potter ve Melez Prens (2008) incelemem (kısaca)

Bu beyaz perdeden:
"Harry Potter, Hogwarts'taki 6. yılında üzerinde "bu kitap Melez Prens'e aittir" yazılı bir kitap bulur.

Kitabın içindeki büyüleri ve Melez Prens'in kimliğini araştırmaya başlayan Harry, Dumbledore'un yardımlarıyla, düşmanı Voldemort ile son savaşa girmeden önce onun geçmişi hakkında daha fazla şey öğrenmeye başlar.

Filmin yönetmen koltuğunda Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı da yönetmiş olan David Yates var. Filmin uyarlandığı, J.K. Rowling'in yazdığı serinin 6. kitabı olan Harry Potter ve Melez Prens, ilk yayınlandığı gün dünya çapında tam 9 milyon satmıştı.
"
Bu eleştirmenlerden:

"...Konuyu fazla uzatmadan sadede gelelim. Harry Potter ve Melez Prens, kitaptan bağımsız olarak bakıldığında serinin şimdiye kadarki en başarılı filmi. Görsel bakımdan baştan sona etkileyici, karakter gelişimi bakımından görevini sonuna kadar yerine getiren, epik bir blockbuster fantezisi olarak her adımını doğru atan bir ‘film’."
Bu da benden:
Harry Potter zaten seri olarak muthiş bi film :D
Kim derki
J.K. Rowling in aklına bu hikaye tuvallette geldi die :D
Filmi izledim gerçekten güzel bi film filmin açıklamasını internetten bulursunuz ben onu yazmıcam.Eleştirmenlerin yorumlarını okudum olumsuz yoq neredeyse.Ama bu filmde bi eksiklik war sanki.Ne mi senaryodaki eksik.Nasıl derseniz bazı filmlerde fikir muhteşemdir fragmana hikayenin fikrine göre filme gidersiniz ama aradığınızı bulamazsınız.Örnek:Hancock.
Gerçekten güzel bi filmdi ama o konuya o fikre göre daha iyisi de yapılabilirdi.
Aslında Melez Prensde fikire göre ii ama filmin devamı hatta sonu çok boş geliyor bana.İzleyenler de bana katılır.Hani dersiniz yha film daha yeni başladı tam o anda bitiyo:S
Bunu diğer seriye merak uyandırmak izleyici çekmek içinyapmış olsalarda bence ters tepti :D

0 yorum:

Clicky Web Analytics